Pszichológiai tanácsadás Budapesten, az Astoriánál

Cziglán Karolina vagyok, pszichológus, pár- és családterapeuta, relaxációs gyakorlatvezető.


Egyéni életvezetési konzultációt, család- és párterápiát és csoportos önismereti kurzust tartok. Egyéni foglalkozás keretében (igény esetén) alkalmazom az autogén tréning nevű relaxációs módszert.

Célom, hogy elérhető áron nyújtsak segítséget olyan embereknek, akik úgy érzik, elakadtak, megrekedtek, és egy elfogulatlan szakember segítségét szívesen igénybe vennék a továbblendüléshez.

Mottóm, mely számomra az önismereti munka értelmét foglalja össze:
"Könnyebb a lábadat védeni egy szandállal,
mint szőnyeggel borítani az egész földet." (Anthony de Mello)

tovább a részletes önéletrajzhoz >>>

Egyéni alkalom díja: 15.000 Ft
Helyszín: Budapest Belvárosában az V.kerületben az Astoriánál
Elérhetőségeim: cziglan.karolina@gmail.com, +36-20-207-4230
Rendelés időpontja: hétköznap délelőtt




Új csoporttag felvétel az önismereti csoportban!


Nyolc éve működő önismereti csoportunkba most új tagok jelentkezését várjuk. A csoportot két pszichológus, Hajnal Szabolcs és Cziglán Karolina vezeti.


A csoport módszere verbális, beszélgetésen alapul, kis létszámmal dolgozunk (maximum 8 fő).

Találkozásaink másfél órájában a jelen pillanatból indulunk ki, abból, ahogyan a csoporttagok éppen érzik magukat, amilyen konfliktusok abban a pillanatban foglalkoztatják. Bármilyen téma szabadon bevihető, ami személyesen érinti a résztvevőt, nincsenek tabuk. A beszélgetés során a tagok egymásra is reagálhatnak, kérdezhetnek, így új szempontokkal gazdagodik a résztvevő. Ugyanakkor visszajelzéseket is kap, hiszen a csoportban a „kinti” életből ismert minták ismétlődnek. A csoport védett közeget biztosít, ahol ezek a tipikus kapcsolati problémák nyílttá tehetők, megbeszélhetők, feldolgozhatók. A csoportvezetők szerepe a visszafogott, szelíd moderáláson kívül ennek az önismereti folyamatnak segítése.